About Us

Je trouwdag is één van de mooiste dag van je leven. Alle belangrijke en betekenisvolle momenten moeten natuurlijk op de film en/of foto, maar dan op zijn mooist. Dit streven we en beseffen we heel goed bij Afghan Production.

Ons Team

Afghan Production (AFP)  bestaat uit 4 vaste teamleden die veel ervaring en passie hebben voor het vak (fotografie, videografie, editing en grafisch ontwerpen). De combinatie van ervaren, betrouwbare en professionele teamleden samen met coördinerende samenwerking maakt ons een compleet en uitstekend team om uw bruiloft op een prachtige manier vast te leggen. Met 4 vaste personen en omdat we elkaar heel goed kennen kunnen we veel meer doen om jullie trouwdag indrukwekkender vast te leggen t.o.v. andere aanbieders. We kunnen bijvoorbeeld veel meer met licht doen, de foto’s en video’s hoogwaardig produceren door het “4 ogen principe”. Tevens hoef je geen moment op je trouwdag meer te missen omdat bij elk belangrijk moment minstens twee van ons aanwezig is. Bij ons hoef je ook niet weken te wachten op je film en foto’s, afhankelijk van je pakket kun je bij ons je film en foto’s binnen 3 weken ontvangen.

Waarom zou je voor Afghan Production kiezen:

  • We zijn goedkoop en leveren uitstekend resultaat
  • We hebben een ervaren en professioneel team
  • We kunnen binnen 3 weken uw film en foto’s leveren
  • We maken gebruik van geavanceerde toestellen en software pakketten
  • We hebben kennis van Afghaanse, Iraanse, Marokkaanse en Turkse tradities en cultuur
  • Afspraak is afspraak bij ons

Uiteraard zijn we niet alleen gespecialiseerd in het vastleggen van Afghaanse bruiloften, maar doen ook Iraanse, Turkse, Marokkaanse en Antilliaanse bruiloften.

Momenteel is AFP voornamelijk werkzaam in Nederland, het is ook mogelijk om in andere landen te fotograferen en te filmen.

Zijn jullie al nieuwsgierig? Plan een kennismakingsgesprek met ons en laat je verrassen! We leggen alles graag aan jullie uit.